Powered by YONG DA B.V

FREE_SHIPPING

+31(0)70-3311713
Over ons - EUROPEHORECA-your best choice for non-food horeca
FAQ

Veelgestelde Vragen (FAQ)

 

Deze rubriek geeft u een overzicht van de meest gestelde vragen door onze klanten. Mocht uw vraag er niet tussen zitten, neem contact met ons op via tel: 070-3311713 of e-mail: info@europehoreca.com

 

ALGEMEEN:

·         Levert u ook aan particulieren?

Ja, wij leveren aan particuliere en zakelijke klanten.

·         Hoe kan ik mijn factuur printen?

Stuur ons een mail via tel: 070-3311713 of e-mail: info@europehoreca.com. Wij sturen u de factuur direct toe.

·         Het product was direct leverbaar toen ik de bestelling plaatste. Waarom is het nu toch vertraagd?

Europehoreca.com verkoopt meer dan 60.000+ producten. Wij werken met verschillende magazijnen en de voorraad wordt handmatig bijgewerkt. Het kan wel eens gebeuren dat een besteld product als beschikbaar wordt weergegeven, maar dat dit na uw bestelling niet zo blijkt te zijn. Wij proberen een passende oplossing voor u te zoeken.

 

·         Verzorgt Europehoreca.com de installatie van mijn professionele apparatuur?

Als extra service/dienst kan Europehoreca.com de installatie en/of onderhoud van uw apparatuur verzorgen, hier zitten wel wat ‘’spelregels’’ en in de meeste gevallen extra kosten aan verbonden. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

·         Wat moet ik doen als mijn apparaat mankementen vertoont onder garantie?

Wij zien graag uw email met een zo duidelijk mogelijke omschrijving en een foto van het apparaat tegemoet. Dit kunt u sturen naar e-mail: info@europehoreca.com. Ons team neemt z.s.m. contact met u op.

 

·         Kan ik langskomen in Den Haag om producten te bekijken?

Een aantal artikelen staat bij ons in de showroom, zoals bijvoorbeeld onze collectie handdrogers, een aantal combisteamers, barbecues, erg veel RVS en nog meer. Wij adviseren u eerst contact met ons op te nemen via tel: 070-3311713 om te informeren of uw product in de showroom aanwezig is.  

 

·         Hoeveel garantie zit er op mijn product?

Al onze producten hebben een minimale garantie van 1 jaar. Sommige producten hebben een langere garantie, zoals 2, 3 of 5 jaar. Dit is meestal afhankelijk van het merk van de producten. De garantie staat altijd weergegeven in de productdetails.

 

·         Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Neem contact op met onze klantenservice via tel: 070-3311713 of e-mail: info@europehoreca.com of Website: www.Europehoreca.com

Ons team helpt u verder. Wij zoeken zo snel mogelijk naar een passende oplossing voor uw probleem.

 

BETALEN:

·         Welke betaalmethoden heeft Europehoreca.com?

Bij ons kunt u online betalen via PayPal, IDEAL, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking en middels een Bankoverschrijving.

 

·         Kan ik betalen onder rembours?

Ja, dit is mogelijk. Eerst neem hiervoor contact op met onze klantenservice voor het process and mogelijkheid.

 

·         Kan ik op rekening betalen?

Europehoreca.com maakt hier alleen uitzonderingen in voor grote gerenommeerde bedrijven. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Dan hoort u direct of u in aanmerking komt.

 

·         Kan ik in gedeeltes betalen of met een lease-constructie?

Stuur hiervoor een e-mail met daarin uw bedrijfsgegevens, hoelang uw bedrijf bestaat en uw contactgegevens. Dan hoort u binnen 24/48 uur of uw bedrijf hiervoor in aanmerking komt.

 

·         De prijs is bij het afronden van de bestelling ineens hoger dan op de productpagina weergegeven? Hoe kan dat?

Al onze prijzen op de website zijn weergegeven exclusief BTW. Als u gaat afrekenen, dan wordt het een betaling inclusief de BTW. Alleen als u een bedrijf heeft buiten Nederland kunt u bij ons zonder BTW bestellen, hiervoor dient u een geldig BTW nummer in te voeren tijdens het afrekenen.

 

LEVERING:

·         Wat zijn de levertijden?

De levertijden verschillen per product, per eenheid en per merk. Een indicatie van de levertijd staat altijd aangegeven op de productpagina.  Wilt u een product snel geleverd hebben, informeer dan onze klantenservice.

 

·         Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Nederland en België bedragen €6,50 ex. BTW. De verzendkosten kunnen afwijken als het gaat om een palletlevering.

 

·         Waar levert Europehoreca.com?

Europehoreca.com kan wereldwijd leveren, uiteraard verschillen de verzendkosten per land.

 

·         Ik wil een andere pakketdienst dan Post NL, is dat mogelijk?

Europehoreca.com verzendt de meeste pakketten via Post NL Pakketdienst. Op verzoek kunnen we kijken wat de mogelijkheid zijn voor het inschakelen van een andere vervoerder, dit brengt vaak wel een meerprijs met zich mee.

 

·         Kan mijn pakket bij een pick up point geleverd worden?

Helaas is het niet mogelijk om hiervoor te kiezen, als u niet aanwezig bent komt het pakket uiteindelijk na 2 afleverpogingen wel bij een pick up point terecht.

 

·         Mijn pakket is beschadigd, wat moet ik doen?

Controleer altijd het pakket of uw zending voordat u deze in ontvangst neemt. Mocht er sprake zijn van beschadiging, neem direct binnen 24 uur na levering contact op met onze klantenservice via tel: 070-3311713 of e-mail: info@europehoreca.com. Ook is het van belang dat u een of meer duidelijke foto’s per mail stuurt en ook een of meerdere foto’s van de verpakking.

 

TERUGSTUREN:

·         Wat is het adres waarnaar ik mijn pakket kan terugsturen?

Alvorens een pakket terug te sturen, verzoeken wij u om per via tel: 070-3311713 of e-mail: info@europehoreca.com contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team helpt u verder.

 

·         Waarom krijg ik mijn verzendkosten niet terug?

Verzendkosten worden normaliter niet gecrediteerd als er sprake is van eigen wens het product te retourneren. 1150.jpg